logo
slinga
slinga2
konferens

Konferens

Kvinnaböske Krog & Hotell är som gjort för en lyckad konferens! Med ett lantligt, avskilt läge på Bjärehalvön, men ändå nära både Ängelholms flygplats, Helsingör, Båstad och Malmö är läget perfekt. Här finns tillgång till det mesta du kan önska dig. Tanken med att förlägga konferenser och aktiviteter hos Kvinnaböske Krog och Hotell är att tillhandahålla Er en egen avskild, ostörd mötesplats utan konkurrens från andra grupper. Ni bokar alltid hela anläggningen. Tillsammans skräddarsyr vi helhetslösningar efter Era önskemål, baserat på nedan förutsättningar

Boende

6 fräscha dubbelrum med egen toalett och dusch finns till förfogande.  Vi kan alltså ta emot 6-12 övernattande gäster
Konferens lokal;
Kvinnaböske Krog och Hotells matsal och bar används som konferenslokal. I matsalen finns plats för ca 30 personer och i baren ca 12-15 personer. Fritt WiFi finns tillgängligt i alla rum och möteslokaler. Storbilds TV finns tillgängligt.

Service

Frukostbuffé
Förmiddagskaffe
Lunch
Eftermiddagskaffe
Middag
Fullständig bar 11-01

Köket

I köket på Kvinnaböske Krog och Hotell hålls en mycket hög kvalitet. Menyn bygger till stor del på lokalproducerade råvaror från Bjärehalvön, med genuina smaker från havet, landet och skogen. Har Ni speciella önskemål kring kosten går det att ordna.
 • fb

  Följ oss på Facebook

  Här hittar du aktuella nyheter och erbjudanden!
 • letter

  Adress

  Kvinnaböskevägen 24
  269 92 Båstad
 • phone

  Kontakta oss

  info@kvinnaboske.se
  +46 (0) 431 - 19991